Loengusari “Kuidas kasvatada väikest moemanni”. Õppetund nr 6: beež poolmantel selga! Ja kohe!

Ma kinnitan Sulle, et Zara ei libista mulle kusagil pimeda silla all pakse rahaga täidetud ümbrikuid tasukusse, et ma neid kogu aeg kiidaksin. Aga Zara-inimesed, kui te seda postitust juhtute lugema, siis ma absoluutselt ei pahandaks, kui ma oma kiitmise eest ka honorari saaksin. Aga palun pange siis sellele paksule ümbrikule lisaks kaasa ka need beežid cage-stilettod. Nr 37 oleks väga hea.

20140427-4

Niisiis: taaskord silitan ma Zara pead täitsa vabatahtlikult ja tasuta (köh-köh. Veelkord: ma ei pahandaks, kui mõni ümbrik mulle “täiesti juhuslikult” pihku juhtuks). Nagu iga korralik maniakaalne ema, tahtsin ka mina enda vaimustust tolmumantlitesse oma väikese poja peal välja elada. Noh, tead ju küll, vähemalt nii kaua, kuni ta on piisavalt väike ja ei oska ennast veel oma ema maniakaalsuse eest kaitsta. Aga seda kõike oli väga raske teha. Mitte just paljud poeketid ei jaga minu arvamust, et ühel viksil ja viisakal noormehel peaks ema ja isaga sarnane poolmantel kapis rippuma. Selline klassikaline beež mantel, millega on hea mööda kevadiseid tänavaid patseerida ja pisikesi preilisid ning küpses eas daame võluda.

Aga näät, erinevalt teistest, oli Zara minuga nõus. Või noh, peaaegu. Zara arvas, et pisut vanematel noormeestel peaks ema-isaga sarnane mantel kapis ripuma. Aga pole lugu. Ma annan talle selle andeks, sest see pisut vanematele ja 104-sentimeetristele poistele mõeldud mantel passib pikkuse poolest minu noormehele suurepäraselt. Ainult varrukad reedavad, et nad ihalevad endasse tegelikult natuke pikemaid käsi. See pisiasi mind siiski väga ei morjenda, kuna mulle meeldib Don Johnson ja miamiviceilikult ülesse keeratud käised on niikuinii mu ühed suured lemmikud.

20140427-6 20140427-2 20140427-3 20140427-1

Müts – H&M

Sall – Chicco

Mantel – Zara

Särk – H&M

Teksased – Lindex

Tennised – Adidas

 

This entry was posted in Ilusad asjad, Riidekappi, Väikesesse riidekappi. Bookmark the permalink.

2 Responses to Loengusari “Kuidas kasvatada väikest moemanni”. Õppetund nr 6: beež poolmantel selga! Ja kohe!

 1. Anna Lutter says:

  Ma pidin just alustama kaua oodatud öist õmblemismaratoni, kui otsustasin korraks veel kolmejalaga põrandalampe guugeldada. Pahasti tegin.
  Sattusin siia ja peale esimese postituse lugemist oli selge, et maratoni start tuleb teadmata ajaks edasi lükata.
  Ja siis ma jõudsin postituseni, mille mina just kuuaega tagasi ideesahvriblogisse (http://ideesahver.ee/blogid/anna-lutter/kategooriad/anna_kodublogi/192CA/#Anna Lutter: Süsteemid) kirjutasin. Ja ma elasin kuuaega teadmata, et keegi on juba seda ammu minu eest teinud. Ja üldse elasin ma enne selle postituse avalikustamist ja hunnikute vastute saamist pideva hirmu all, et mul on mingi vigastus küljes. Selgub, et mõndadel on veel, milline rõõm!

  Ja rõõm tutvuda ka, teretulemast minu blogilisti, je!
  Tervitab,
  Anna.

  Like

  • Maarja says:

   Tere, Anna! Ütlen Sulle suur naeratus suul, et ka minul on tore Sinuga ja Sinu süsteemiga tutvuda!

   Muideks, äkki peaks suvel kõiksuguste klassi- ja suguvõsakokkutulekute kõrval hakkama ka süsteemi-armastajate kokkutulekut korraldama. Noh, et koguks meiesugused toredadarmsadilusadandekad naised kokku, sõidaks mõnda looduskaunisse Eestimaa paika, grilliks aedvilju, rüüpaks booli ning räägiks süsteemidest, süsteemidest ja süsteemidest. Kõlab hästi, eks! ;D

   Ja ma loodan, et Sa jõuad ikka lähiajal ka oma õmblemismaratoni maha pidada, sest ma kahtlustan, et sellest tuleb midagi väga ilusat välja…🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s