Mõnel on see lihtsalt olemas ja teisel mitte. Just-just, ma räägin sellest müstilisest X-faktorist. Minu X-faktoriga bohokleit

20131207-2-1

Miliganes on õues üle 20 plusskraadi ja minul on kange tahtmine komplimente koguda, panen ma selga just seesinase bohokleidi. Mingil võluväel korjab see suhteliselt lihtne ja vormitu kleit alati pilke ja komplimente.

X-faktor, mis muud!

20131207-1

Kleit ise on soetatud juba aastaid-aastaid tagasi. Kuna suve jooksul ning reisidel olen seda rõivatükki alati rohkem kui vaid korra kandnud, siis selleks, et vältida deja vu efekti, miksin kleiti erinevate aksessuaaride ja kingadega. Minu vaieldamatuteks lemmikuteks on erinevad peakaunistused – ehted, mis ehk iga teise riideeseme juurde nii iseenesestmõistetavalt ei sobi, ent mis on voogavate ja lendlevate kleitide-seelikute jaoks lausa loodud.

20131207-3

Kleit – H&M

Peaaehe – Glitter

Käekett – vintage

Kingad -ABC King

About these ads
This entry was posted in Ilusad asjad, Riidekappi. Bookmark the permalink.

2 Responses to Mõnel on see lihtsalt olemas ja teisel mitte. Just-just, ma räägin sellest müstilisest X-faktorist. Minu X-faktoriga bohokleit

  1. Kristel says:

    Ah või nii siis neid peapaelu kantaksegi! Ma olen sarnaseid asju poes vaadanud, aga pole osanud neile mingit mõistlikku rakendust leida. :D Aga väga ilus on!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s