Njah, ma tean, et on november ning seega tohib avalikkusele demonstreerida üksnes villaseid sokke ja parkasid. Aga mina olen rebel ja edvistan Miamis oma sitskleidiga

20131129-1

Mõni asi näebki lihtsalt kuratlikult hea välja. Ka suvalistel rannas plõksitud piltidel, meikimata palge ja ookeanimärgade, kiirelt krunni keeratud juustega. See etnomustriga  särk-kleit on üks selliseid kuratlikke riideesemeid. Ilus. Lihtsalt. Ja loomulikult.

Noh, ja arvestades seda, et blogis on juba mitu nädalat absoluutne vaikus valitsenud, siis  riputan rõskesse novembrikuusse ülesse pildid sitsikleidist, paljastest säärtest ja päikesepruunidest põskedest.

Teeskleme nüüd kõik koos, et on juulikuu, eks!

20131129-3

20131129-4

Päikeseprillid – Ray-Ban

Kaelaehe – NVbyK

Kleit – New Orleansi kirbuturult

Kell – Hugo Boss

Kingad – ABC King

Kott - Promod

About these ads
This entry was posted in Ilusad asjad, Riidekappi. Bookmark the permalink.

10 Responses to Njah, ma tean, et on november ning seega tohib avalikkusele demonstreerida üksnes villaseid sokke ja parkasid. Aga mina olen rebel ja edvistan Miamis oma sitskleidiga

 1. Epp says:

  Kiikasin aknast välja üle sombuse, nullkraadise Frankfurdi katuste ja kujutlesin, mismoodi oleks sellise kleidiga praegu seal väljas olla… ja mul hakkas NII külm! Pildid ja kleit on muidugi imeilusad, ning see safiirsinine toon suisa võrratu! :)

  • Maarja says:

   Aitäh, Epp! Mulle endale ka see intensiivne sinine kohutavalt meeldib. :)

   Aga muideks, ma tegin tänu Sinule pealkirjas väikese täpsustuse. Ma ikka päris nii pöörane daam ei ole, et käiksin novembikuus minikleidi ja lahtiste kingadega rannas poosetamas. Ausõna, ma olen tegelikult täitsa normaalne inimene. ;) Maailmas on lihtsalt paiku, mis on ka novembrikuus soojad ja sitsikleidi-sõbralikud. :)

 2. Piret says:

  Eh, nii kaunis sinine ja see kaelakee, äge! No, küll on hea, et november laseb mõnel pool paljaste säärtega ringi silgata!

  • Maarja says:

   Ooooo-jaaaa, november laseb mõnes kohas isegi liiga kuuma ilma kiruda… ;)

   Kuna Sina oled ka sügise-nautleja, siis Sa ehk nõustud minuga, kui ütlen, et meie neli aasta aega (sh lumi ja külm) on isegi suurem kingitus kui 24/7 päikesepaistet ja palme. Minus räägib vist nüüd tõsine põhjamaalane, aga mulle tundub, et meie aastaring on märksa vaheldusrikkam ja emotsioonide rohkem kui seal, kus aastane temperatuur muutub kõigest 10C. Mis muidugi ei tähenda, et ma seal märksa “igavamas” kliimavöötmes aeg-ajalt päikese ja kõrgete temperatuuridega ei tahaks tiiba ripsutamas käia… ;)

 3. stina says:

  heas mõttes kade olen:)) Sooviks veel pilte Miamist ja ilusatest suvekleitidest palun:)

 4. Anu says:

  Oi kui mõnus! Õnneks olen hetkel olnud piisavalt pikalt juba soojas toas pleedi sees diivanil keras ja mitu tassi kuuma jooki hinge taga, sest enne õuest poolkülmununa tuppa jõudes oleks küll (positiivne) kadedus väga suur olnud!

 5. Kristel says:

  Super kleit ja super uudised! Minagi jõudsin just kahenädalaselt Dubai reisilt tagasi ja kuigi ma olen vaid päeva kodus olnud, igatsen juba seda päikest ja sooja. :D ;D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s