Jah, maailm on ebaõiglane. Samsung ekspluateerib Hiina lapsi ja mina sunnin oma pihikseelikut ületunde tegema. BTM Studio pihikseelik

20131029-2

Tere, teisipäeva!

Las ma tutvustan Sulle nüüd oma selle hooaja kõige ekspluateeritumat rõivaeset - BTM Studio pihikseelikut. See hunnitu rõivaese sobib kõigega kokku ja seda saab kanda igalpool. Köh-köh, võib-olla vaid mõne üksiku erandiga…

Ma olen BTM Studio pihikseelikut kandnud kleidina ja või kampsiku all seelikuna. Ma olen pihikseelikut kandnud saja erineva kampsuni ja pusaga. Valge triiksärk all või pintsak peal. Vööga ja vööta. Pruunide stilettodega, kõrge säärega saabastega ja mustade kummikutega. Väikese valge kraega, tumesinine sametpael pidulikkust lisamas. Ma olen pihikseelikuga käinud tööasju ajamas, kohvikus kohvitamas, lapsega jalutamas, peol, teatris ja kus kõik veel. Kõik oleneb vaid stilistikast.

Geniaalne riideese, seda ma ütlen!

20131029-1

20131029-4 20131029-3 20131029-8

20131029-7

IMG_8800

Soni – Zara

Keep – Promod (varasem hooaeg)

Pihikseelik – BTM Studio

Pluus – Bik Bok

Kindad - Stockmann (varasem hooaeg)

Põlvikud - Lindex(varasem hooaeg)

Poolsaapad – ? (oi, need on niiiiiiiiiiiiii vanad saapad, et ma tõesti ei mäeleta, kust need soetatud on.)

About these ads
This entry was posted in Ilusad asjad, Riidekappi. Bookmark the permalink.

4 Responses to Jah, maailm on ebaõiglane. Samsung ekspluateerib Hiina lapsi ja mina sunnin oma pihikseelikut ületunde tegema. BTM Studio pihikseelik

 1. Eh, eh, eee…ma just õmblesin endale midagi sellist! :D Õnneks mitte päris sellisest kangast, (aga tartan on ikkagi selle sügise must-have, eksju) nii, et jalutamismarsruutide ekspluatatsiooni õigust me ära jagama ei pea. Aga kleit paistab paistab igatahes väga ilus! :)

  • Maarja says:

   Tubli inimene, et ise õmblesid! :) Mina pole viimase poole aasta jooksul jõudnud õmblusmasinalt kaantki pealt tõsta. Kevadel ostsin ühe ilusa sitskanga, et reisi tarvis kleit õmmelda. Täna on 29. oktoober ja mul on lõikelehelt 7 lõikest 5 võetud. Jupiii! Aga see fakt, et ma õmmelda ei jõua, ei takista mul kangaid kokku ostmast – kui idee tuleb, lähen ikka Abakhani, mistost, et tean, et ma tegemiseni ilmselt ei jõua. Aga lootus sureb viimasena ja nii see kangahunnik kodus aina kasvab…

   Kusjuures: mul oli mõned nädalad tagasi just ühes seltskonnas sellest ühtemoodi riideskäimisest juttu. Ühel meesterahval oli seal teooria, mille kohaselt: a) kõik naised vinguvad oma meeste kallal, b) kõik naised on hullud kingade järele (või siis ühsikonna survel väidavad, et nad on hullud kingade järele) ja c) naised ei salli, kui nad peavad oleme ühes ruumis samasugust kleiti kandva teise naisega. Ja kuigi ma olen põhimõtteliselt selle teooriaga täitsa päri, siis for the sake of argument, sain ma talle – mõeldes sinule – tuua näite, et on ka naisi, kes ülearu ei põe sarnaste asjade kandmise pärast ning – mõledes oma heale sõbrale P-le – on naisi, kes ongi oma käitumises väga tasakaalukad ning ei vingu oma meeste kallal. Tõsi, väidet, et kõigile naistele meeldivad kingad, mul siiski ümber lükata ei õnnestunud.:D

 2. Ma olen ikka arvanud, et sarnaste asjade kandmise küsimuses on oluline pigem see, kes asja paremini välja kannab, mitte see, kas universumis on kuskil veel sarnaseid asju liikvel. Sest neid ju alati on ja selle pärast ei ole tasuv ilmselt ülearu muretseda. :P

  • Maarja says:

   Jaaa, kui igas asjas ainueksemplari nõuda, siis oleks maailmas ilmselt ainult üks paar pükse, üks seelik ja kõik ülejäänud 7 miljardit miinus kaks (need kaks õnnelikud, kes endale seeliku ja püksid said) kõnniksid paljalt ringi. Ja meie suureks kurvastuseks, ei oleks H&M-i, Zarat ja moeajakirju kunagi maamunal eksisteerinudki. :D Nii, et kui ainuksemplari-teooria kõrvale jätta, siis on veel mõned võimalused.

   Esiteks, inspiratsiooni ammutamine on minu meelest absoluutselt vajalik. Ma ise ostan igakuiselt näiteks erimaade Vogue’e, loen mitut välismaist ja kodumaist blogi ning vaatan tänaval avatud silmadega ringi. Ja ma siiralt loodan, et seeninane blogigi pakub lugejatele inspiratsiooni ja ka konkreetseid vihjeid. Nii et, viva la inspiratsiooniotsingud!

   Teiseks, kandes peol poest X ostetud kleiti Y, avastada, et keegi veetlev daam on ka täitsa juhuslikult (!) ostnud poest X kleidi Y, on lihtsalt tragikoomiline. Aga ma olen siinkohal aus ning tunnistan, et ise sellisesse olukorda sattudes, viskaksin kleidi-kaksikuga olukorra üle paar eneseiroonilist nalja ning siis ülejäänud osa peost püüaksin, ükskõik kui fantastiline ma siis ka välja ei näeks, saali teises otsas mööda saata ja kleidikaksikuga ühele piltile mitte sattuda.

   Kolmas ja hoopis ise lugu on aga kopeerimisega. Täiskasvanud naise puhul selline teadlik õdede-Sõnajalgade-efekti taotlemine või teadlik jäljendamine, jääb mulle lihtsalt arusaamatuks. Aga samas, mulle jääb elus palju asju arusaamatuks… ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s